Underbara solkväll


Äntligen är solen tillbaka efter en riktigt regnig dag!
Visst var det skönt med regn och rusk, speciellt med tanke på att det var storstädardag idag ^^ men nu hoppas jag på sol och värme igen. Den lilla solbrännan jag lyckades få i början av månaden är nästan borta nu *sniff*
Pratade med mamma som är i Dalarna och de har haft bättre väder där. Lite regn, men mestadels sol =)

Nu ska jag softa i soffan. Bubbo somnade nyss efter en stor flaska välling. Han gillar verkligen välling. Vi började med det för några dagar sedan och han slukar varje flaska han får hihi.


FRA...

Intressant att läsa alla artiklar om FRA-lagen...

Läste nu på Aftonbladet.se om ord som kan komma att användas som sökord som man ska undvika om man inte vill få sina mail kollade. Men de människor som verkligen vill göra skada av olika anledningar lär ju inte skriva de orden... right!? Otroligt slöseri på resurser och bara kränkande enligt min mening *mummel*

Nä, de där pengarna skulle kunna investeras i något mycket bättre...




6 månader!!!!!


Grattis på din 6-månadersdag älskade lillgroda





Mat mat mat


Idag storhandlade vi mat på Willys & ICA ^o^
Så nu är det proppfullt i kyl och skafferi igen. Jag brukar handla ekologiskt om det går. Tyvärr så har inte Willys så mycket sådant. Hoppas de blir bättre på att ta in det! Och så har de inte allt vi behöver heller, så därför handlar vi på ICA också.
Lilleman har blivit ganska stadig nu så han kan sitta själv i kundvagnens sittstol :) det klarade han inte för ett par veckor sedan utan då fick vi ta en sådan där vagn med babysitter.
Han såg så söt ut när han satt och höll i med händerna på handtaget.

Mormor är uppe i dalarna nu och har det bra. Vi saknar henne redan =)

Ikväll ska min honey och jag ha filmkväll. Får se vilken film det blir, vi har en heeel del att välja bland. Och så en massa chips, dip och läsk *yummy*

Grattis prins M!!!!!

Grattis underbare kusin M på din 9-månadersdag!


Earth Angel

Underbar klassiker med The Penguins från 1954 ^o^


Greetings!



Igår stack vi till Outlet Factory i Vingåker. En bra bit att åka, men roligt ^^ min honey köpte en jättefin kostym och jag hittade kläder till bubbo och väskor och annat till mig :)
Vi hade inte så höga förväntningar på stället, men det var mycket bättre än vi trodde.
Hela dagen tog det och lilleman var så duktig, sov både på vägen dit och tillbaka. Och i butiken så satt han i sin vagn och kollade på alla grejer med stora ögon.
Idag blir det heldag med lillemans mormor för hon åker på semester imorgon och blir borta ett par veckor.

Sötaste fåglarna!

Underbart söt bild på två små knipungar som kastar sig ut från sin fågelholk för första gången medan deras mamma väntar på dem på marken! (Från Aftonbladet.se)


Foto: Karin Grein

Man riktigt ser hur ivriga de är att pröva sina pyttiga vingar :) de ramlar ner på marken, men skadar sig inte.



Uppdatering - lilleman 3


Vår älskade son växer och växer och nu kan han en massa nya saker. Han kan rulla över från rygg till mage... han kan än så länge inte rulla tillbaka till rygg och blir jättearg när det inte går :)

Han försöker att krypa genom att lyfta upp rumpan och böja ena benet. Ibland lyckas han ta sig fram en bit, ibland inte. Allt runt omkring honom är intressant, speciellt TV-kontroller, telefoner, kameror och allt annat med knappar. Tyger, som kläder, gardiner, dukar osv är också jättekul att dra i och tugga på.

Bubbo äter numera gröt till frukost och kvällsmål och burkmat till lunch och middag. Än så länge har vi inte stött på något som han inte gillar. Mjölken som han dricker på kvällen verkar mest som törstsläckare så det ska bli skönt att börja med välling nu om en vecka... kanske kanske kommer han att börja sova hela nätterna! *Mamma håller tummarna*

Bubbo älskar att träffa sina kusiner och han lär sig mycket av dem. Han är en social liten kille som skrattar och ler nästan hela tiden... vårt hjärta, vårt allt, vår solstråle!


Grattis söta prinsessan!

Kusin A fyller 8 månader idag! ^_^






Busy busy

Det har varit ett par hektiska, men roliga, dagar ^^

Midsommarafton firades på min honeys fasters kolonilott. De har dans runt midsommarstång, lottdragningar osv där varje år. Bra arrangerat och så roligt att dansa med lilleman runt stången :D efteråt så gick vi till kolonistugan och grillade.

Igår var jag hos svärmor då blivande svägerskan och hennes mamma mfl var på besök. Trevligt, men bubbo var inte på så gott humör. Han var jättetrött, men ville inte sova. Men till slut somnade han av ren utmattning i mitt knä, sötisen ♥

Idag städade jag *ajajaj, ont i ryggen nu*. Lilleman var så snäll och lekte i sin gåstol och på sin lekmatta så mamma fick städa i lugn och ro hihi. På kvällen var vi hos svärmor och lekte med faster D och kusin A. Lillen försökte härma sin kusin när hon kröp, och han lyckades ganska bra faktiskt.

Nu är jag sååå trött! Ska bara fixa lite småsaker och sen lägga mig.
Kramkram!


Innedag

Idag blev det en skön innedag med pojkarna mina (och kisseflickorna så klart). Trist väder ute och igår promenerade lilleman, hans mormor och jag i över två timmar. Först till stan och sen hem från faster D.

Förutom att ta det lugnt och leka med lillen så bakade jag en chokladtårta också ^^ har faktiskt inte gjort tårta själv någon gång och den blev ganska fin om jag får säga det själv hehe. Fast hur den smakar vet jag ju inte, det får avgöras imorgon på Midsommarafton (fyllningarna och glasyren var iaf smaskiga när jag smakade... så resultatet kan ju inte bli så katastrofalt...)
Om tårtan får bra betyg så lägger jag kanske upp en bild på den :P

Nu ska vi kolla på film, gonatt på er!


Skickar en kram till en vän som är sjuk just nu, hoppas du blir frisk snart! *kram*


I'm Yours

Skönaste låten just nu ^_^


Hello!

 
Efter en relativt sömnlös natt så känner jag mig ändå ganska pigg. Försöker skriva fast jag har en vild bebbe i knät hihi. Han vill så gärna riva sönder tidningen som ligger på mitt skrivbord.

Har klickat hem lite prylar från pippilotta.se; bodies bl a. Lilleman sliter ut dem så snabbt nu när han ligger mycket på golvet plus att han äter mat... svårt att få bort fläckarna ibland.
Beställde sådana där smarta krokar till handtaget på vagnen också. Jättebra för att hänga upp matpåsar och annat. Så mycket får ju inte plats under vagnen.

Vädret verkar bli lite trist idag :/ får se vad vi hittar på.

Bebisdag 2

Idag var vi på tandkalas hos kusin M ^^ han har fått sina två första tänder *sött*
Förutom kusin M så var även kusin A där plus en till liten bebisflicka (bara tre veckor yngre än lilleman, faster N:s svågers dotter). Alla bebbarna var så gulliga och glada! Och en massa god mat fick vi! *tack faster N, you rock*
Det gick ganska livat till så lilleman var trött när vi kom hem hehe. Och aptiten var det minsann inget fel på; trots en flaska mjölk i bilen på vägen hem så åt han en burk mat samt en portion efterrätt... och två timmar senare åt han en portion gröt. Inte så konstigt att han somnade fem minuter senare, gullegubben

Annars har jag varit seg på att skriva, minst sagt! Men jag har liksom inte känt för att sitta framför datorn. Och inte har jag tagit några nya foton heller *bad me* ska skärpa mig

Nu är det dags för flingor och sen sova, nattnatt!


Ingen sömn...

knappt blev det för oss i natt... alla tre alltså >_<
Lilleman hade ont i magen och när det gick över så ville han inte sova, bara skrika och leka. Så vi turades om att försöka få honom att sova, men det gick inte så bra trots att han fick ligga i vår säng. Så allt som allt sov jag väl fem timmar i natt *gäsp* pappa N tog sig en tupplur på soffan hehe.

Lillemans mormor satt barnvakt i förrgår kväll på vår bröllopsdag. Vi stack vid 18-tiden. Kändes konstigt att åka i bilen utan bubbo. Först bowlade vi, sen åt vi middag och som avslutning bio (som jag inte varit på på lääänge). Vi såg "Min brorsas flickvän". Den var faktiskt jättebra! Skumt att vara utan bebis som sagt, men lite skönt också ;)
Han hade skött sig bra dock, inte varit jobbig med mormor ^^

Igår fick jag besök här hemma av en kompis som ska ha sitt första barn om tre! veckor :D vi fikade, åt mat och hade jättetrevligt!

Snart ska lilleman och jag promenixa med faster D och kusin A *yay*
Ha en bra dag!


Bröllopsdag!


Idag är det vår 2-åriga bröllopsdag *wee*
Molnigt väder dock, men det får gå

Minns så väl dagen för två år sedan! Det var strålande sol... jag var jättenervös dagarna innan, men eftersom själva bröllopsdagen var ganska stressig (håruppsättning, sminkning, fotografering osv) så hann jag aldrig bli nervös och woops så stod vi där i kyrkan ^^
Den dagen och dagen (*natten*) när bubbo kom är de bästa dagarna i mitt liv!


Sweet!

Sweet Child of Mine med Guns N' Roses *me like*




Varmt

och skönt idag också! Har precis solat mitt ansikte på balkongen en halvtimme. Helt vindstilla och molnfri himmel... det blev ganska varmt efter ett tag hehe.

Nu väntar jag på att lilleman ska vakna, han somnade för ett par timmar sen och kommer nog vara hungrig när han vaknar. Idag står Biffstroganoff med rotfrukter på menyn

Vår lilla familj var och kollade på nybyggda radhus igår. De är inte färdigbyggda än, men de hade fixat till ett som visningshus. Jättefint kök och badrummen var läckra, men det fanns knappt något vardagsrum att tala om och sovrummen som låg en trappa upp var väldigt små (3 stycken). Så inget för oss tyvärr, vi behöver mer utrymme än så. Man vill ju inte behöva flytta igen inom ett par år.
Kul i alla fall att vi har börjat leta så smått

Jag har rensat och fixat lite här hemma... vi ska handla mat lite senare, när det är svalare. Annars blir det en "ta det lugnt"-dag idag ^^

Solkram!


Nationaldagen...

... spenderades i solen med bebis och mormor :)

Och kvällen hemma i lugn och ro med mina älskade grabbar ^^

Hoppas att ni haft en bra nationaldag!


Japp

Så sitter man framför datorn... har inte haft så mycket tid över för det de senaste dagarna :)

I måndags var vi på BVC med lilleman. Han fick sina 5-månaderssprutor. Det gick bra, han grät lite, men blev glad snabbt igen *duktiga ungen*. Resten av dagen spenderade vi hos farmor och farfar med fastrarna och kusinerna ^^
Bebisarna blir verkligen på G när de träffas! Och slåss om leksakerna gör de redan nu haha!

Tisdagen var vi hemma då bubbo fick feber (pga sprutorna) under natten. Han var jättetrött och hängig hela dagen så det blev alvedon, mycket vatten och sova. Han åt ordentligt trots febern. Men han var så trött älsklingen att han hängde framåt i matstolen ♥

Igår shoppade vi kläder. Vi hittade en hel del. Min garderob börjar fyllas på lite nu igen. Jag skänkte ju nästan alla kläder jag hade till Myrorna.

Idag så tog svågerns fästmö studenten så vi grattade henne. Tre barnvagnar bland massor med folk = väldigt svårt att ta sig fram. Men vi hittade en plats där vi kunde stå i någorlunda lugn och ro =)
Faster D och jag promenderade tillbaka med bebisarna... väldigt varmt och vi lyckades få nya skavsår (ont), men nice att röra på sig.
Alla tre bebisarna var vilda idag också ^^ lilleman somnade gott för en timme sen. Han var lite svår med maten idag, ville mest ha fruktpuré, men kvällsgröten slank ner fort.

image250

Sömn tack

Igår så hade pappa N, lilleman och jag en jättemysig dag på Parken Zoo i Eskilstuna. Varmt som tusan var det, så de flesta djuren låg och sov, men några fick vi se i alla fall.
En del lotter blev det vid tivolidelen också :) Fantomenland var inte så mycket för oss, det blir roligare sen när bubbo är större och kan springa runt.
Vi var väldigt trötta när vi kom hem igår kväll och vi sov gott.

Idag har vi haft en rolig dag med faster N och kusin M som var på besök. Det var ju ännu varmare idag så svårt att hålla bebis sval. Han sov bra och åt bra fast det var så varmt.
Nu är pappa N på bio med sin kusin och lilleman somnade för en timme sen.

Dags för flingor och sen sova *Zzzzzz*

Gonatt!

image249

Gåstolen

Lilleman har lärt sig att ta sig fram lite nu i gåstolen, men bara om han är barfota eller har sockiplast på sig. Annars halkar han bara runt ^^

image248

Nickelback

Gillar Nickelbacks låtar och den, Rockstar,  här är riktigt bra ^_^

image247



RSS 2.0